Jakeluauto

Toimitamme tilaamasi tuotteet Vaasan ”lähialueelle”.

HUOM! Tarvittaessa myös siivouskomeroihin / säilytyspaikkaasi asti, koska sillä säästätte omaa / työntekijöidenne aikaa ja he voivat keskittyä paremmin omaan työhönsä. Tutustu myös hyllytyssopimukseen ja helpota arkeasi!

Jakeluautomme käy säännöllisesti esim. Närpiössä, Jalasjärvellä, Alavudella, Härmässä ja Kokkolassa. Samalla voimme toimittaa tuotteet myös TEILLE!

Kysy lisää jakeluautomme toimituspäivistä myynniltämme.

Muut toimitustavat

Tilausten toimitustavat ovat Posti, Matkahuolto ja DB Schenker. Toimitustapojen saatavuutta rajataan painon, koon ja erikoiskäsittelyvaatimusten mukaan.

Mikäli jotain tilauksen tuotteista ei ole varastossa, tilauksesi jää odottamaan puuttuvia tuotteita. Voimme tarvittaessa toimittaa varastosta heti löytyvät tuotteet välittömästi ja loput tuotteet jälkitoimituksella.

Helpota arkeasi ja kysy lisää jakeluauto- ja hyllytyssopimuksesta myynniltämme!

Toimitusaika

Yleensä otamme tilauksen käsittelyyn viimeistään tilauksen saapumista seuraavana arkipäivänä. Näin ollen toimitusaika on 1-4 päivää. Huom! Myymälästä noudettuna saat tuotteet mukaasi heti!

Hyllytyssopimus

Hyllytyssopimus on asiakaskohtaisesti räätälöity yrityksen ulkoistettu puhtaustuotteiden kokonaisratkaisu. Sopimuksen mukaisesti Kapkem ottaa hoitaakseen kaikki; oston, hyllytyksen ja inventoinnin. Näin yritykseltä säästyy henkilökunnan työpanos muihin tehtäviin. Sopimuksen mukaan tarpeenne kartoitetaan ja käydään läpi mm. tarvittavat tuotteet, toimitusajat, varastomäärät  sekä lisäpalvelut.

Kapkemin edustaja käy säännöllisin välein inventoimassa varaston, toimittaa puuttuvat tuotteet ja laittaa ne hyllypaikoilleen sekä huolehtii varaston siisteydestä.

Lue lisää hyllytyspalvelustamme!