Kapkem Ab i Vasa fungerar som återförsäljare av städkemikalier och -utrustning, papper, sopsäckar, mattor, samt städmaskiner för professionellt bruk.  Företaget grundades år 1997 och har alltså 20 års erfarenhet av att erbjuda service för kunder inom företag och den offentliga sektorn.

Vår målsättning är att underlätta vardagen för våra kunder genom att arbjuda mångsidiga tjänster och professionella produkter med hög kvalitet till ett förmånligt pris. Vi vill göra mer än bara sälja produkter, vi vill hjälpa och vägleda er i valet och användningen av produkterna. Våra kostnadsfria utbildningar och användningsguidningar garanterar kunderna den senaste kunskapen om kemikalier och utrustning.

År 2018 kommer att vara ett festligt år för företaget. Vi överskrider det 20. verksamhetsåret och det kommer att innebära svindlande erbjudanden och kampanjer under årets lopp.

Kapkem Ab – för kunder inom företag och den offentliga sektorn som värdesätter snabba leveranser, stort utbud och professionell service.

Produkter:

Städutrustning och tillbehör
Rengörings- och tvättmedel
Papper och hållare
Avfallshantering
Personlig hygien
Städmaskiner och tillbehör
Mattor
Catering-produkter
Kökshygien

Tjänster:

Maskinuthyrning
Årskontrakt
Vägledning och rådgivning
Dejourering 24/7
Utbildning
Leveransmöjligheter
Lagringstjänst
Påfyllningstjänst

Fråga gärna mer om våra produkter och tjänster!

Mika Kultti
VD / Försäljning
040 8472272
mika@kapkem.fi

 

Timo Kankaanpää
Logistik / Försäljning
0400 267463
timo@kapkem.fi